Rezervă acum

Georgeta Voicu
11 Februarie 2024
A fost o ședere plăcută, personalul primitor si amabil, camerele curate și confortabile, curtea foarte interesanta. Vom veni și vara, poate pentru mai multe zile, vara cred ca este foarte frumos. Mulțumim!
Adi Dina
24 Ianuarie 2024
Opulenta
Simona Onofrenciuc
5 Ianuarie 2024
Sejurul de revelion 2024 a fost o experienta foarte placuta. Restaurantul foarte ingrijit, frumos decorat iar servirea si mancarea exceptionale. In mod special multumiri Dnei. Ioana si lui George pentru serviciile oferite. Felicitari tuturor pentru efortul depus in slujba clientilor pentru o experienta placuta! Recomand cu incredere!
Mariana Marcu
2 Ianuarie 2024
O locație superba, o servire exemplara si mâncarea foarte bună. Am petrecut seara de revelion excepțional. Cu siguranță mai venim! Recomand aceasta locație și altor persoane
Loredana P
2 Ianuarie 2024
Ne-am simtit foarte bine de Revelion. Nu am avut probleme cu mancarea, a fost diversificata. Personalul amabil.
Florin Brebene
1 Ianuarie 2024
Pe drumul dintre Râșnov și Părăul Rece în a doua zi a anului nou 2024 am oprit intr-o parcare amenajata si frumos îngrijită a PENSIUNII RESTAURANT TUDOR, am fost invitați într-un luxos restaurant mergand prin minunata grădină verde cu loc de joacă pentru copii și un mic iaz cu pești, unde am servit prânzul. Ospătarul promnt a adus meniurile, iar după câteva minute a revenit sa preia comanda, iar servirea a fost foarte rapida, a adus băuturile comandate, iar din partea casei cate un chat de pălincă sau afinata pentru fiecare. Mâncare foarte bună proaspătă și gustoasă(felicitari bucatarului) servirea în regulă, iar timpul de așteptare foarte ok în comparație cu multe alte restaurante prin care am avut ocazia sa trecem. Super locație, Super preparare și servire bună! RECOMAND!!
Brebene Bogdan
1 Ianuarie 2024
Am fost acolo camere spațioase și forte curate personalul binevoitor mâncare bună. Patronul foarte responsabil .

Date de contact

Adresă

DN73 A, Râșnov - Predeal

E-mail

pensiunea.tudor@yahoo.com

Telefon

0747 255 550 - 0745 655 551 sau 0745 255 550

Urmăriți-ne pe rețele sociale
WhatsApp
Scroll to Top