Despre noi

PENSIUNEA RESTAURANT TUDOR ***

Pensiunea TUDOR   oferă servicii de cazare și masă pentru excursii școlare, tabere de vară, cantonament sportiv. Activitățile se pot desfășura atât indoor, dispunem de spațiu generos în restaurantul nostru aflat la parterul pensiunii, cât și outdoor: terasă acoperită, gradină cu foișoare, loc de joacă special amenajat pentru copii și teren de sport. Poziția noastră reprezintă un atu în acest sens deoarece ne aflăm într-o zonă liniștită, cu mult spațiu verde, lângă pădure și munte.

Oferim posibilitatea închirierii de ATV-uri .

Pe perioada verii oferim posibilitatea închirierii de biciclete.

Eleganță, intimitate, liniște și aer curat

Unitatea este dotată la nivelul standardelor europene și este amplasată într-o zonă care asigură deplina dumneavoastră satisfacție, odihnă și relaxare. Eleganță, intimitate, liniște și aer curat, un loc în care tu și familia ta, prietenii sau colaboratorii tăi, parteneri de afaceri, puteți lucra, vă puteți odihni, relaxa, distra și încărca baterile cu aer de munte.  

Pentru disponibilitate și oferte de preț vă rugăm să ne contactați.

Vă așteptăm cu drag!

Pensiune - Restaurant

Camerele sunt dotate cu baie proprie, balcon, minibar, uscător de păr, tv și cablu. Prosoapele se schimbă la 2 zile sau la cererea clienților, lenjeria se schimbă după a 3-a noapte de cazare.  

Restaurantul este situat la parterul pensiunii. Bucătăria noastă este mândria noastră; locul curat unde sunt preparate mâncărurile, pe care tu și ai tăi veți dori să le încercați. Băuturile de toate felurile vă vor menține buna dispoziție fie că te afli pe terasele camerelor, sau pe terasa restaurantului, ori în gradină la foișor.

 
WhatsApp
Scroll to Top