Brasov Tourism App

Destinaţii turistice, tradiţii şi obiceiuri, cultură şi istorie, natură şi aventură, turism activ, festivaluri, evenimente şi distracţie, ce poţi face şi unde poţi merge în judeţul Braşov pentru a petrece un timp de calitate, pe toate le puteţi afla utilizând aplicaţia Brasov Tourism.
Aplicația poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store!

Cetatea Medievală Râșnov

Cetatea Râşnov este astăzi unul din cele mai importante monumente medievale din România şi trece printr-un amplu proces de restaurare. Momentan se viziteaza doar grădina Cetăţii, accesul vizitatorilor fiind GRATUIT. Vino să trăieşti experiența unui loc plin de istorii.

Dino Parc Râșnov

Dino Parc Râșnov a fost inaugurat în 2015 și este cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, dar și un muzeu în aer liber, unic în România. Situat pe Strada Cetății, în apropiere de Cetatea Râșnov, parcul are o suprafață de 4 hectare și găzduiește peste 120 de dinozauri atestați științific, reproduși în mărime naturală conform ultimelor descoperiri paleontologice.

Peștera Valea Cetății

Pestera Valea Cetatii este relativ noua in circuitul turistic. Nu stim cat timp i-a luat apei sa sape in stanca, sa construiasca galerii si sa modeleze cu calcar unele din cele mai frumoase formatiuni, dar stim ca a facut un lucru minunat. Ascunsa de bolovanii, pietris si aluvi care au alunecat de pe munte au infundat Valea Cetatii Rasnovului, inundata de furtunile dese carascteristice Vartejului Dracului (denumirea populara a zonei), pestera nu a fost vizibila pana in anul 1949.

Alte atracții Turistice, în apropiere de râșnov

–          Colții Cheii ( drumeții, alpinism, escaladă, bungee jumping, tiroliană )

–          Parcuri tematice : Aqua parc ( Brașov ), Aventura parc ( Brașov)

–          Castelul Bran

–          Rezervatia Naturală Bucegi – Piatra Craiului

–          Biserici și mănăstiri

–          Trekking, Bird watching

–          Vânătoare, Pescuit

–          Călărie, Tenis, Tir cu arcul

–          Schi ( Poiana Brașov )

–          Mountain bike

WhatsApp
Scroll to Top